Welkom op de website van Bookon,

Tijdens uw bezoek aan onze website struint u mogelijk door verschillende pagina´s, omdat u meer wilt weten over onze dienstverlening of omdat u benieuwd bent naar vacatures bij Bookon. U stelt wellicht een vraag via ons contactformulier. Zo kan het zijn dat u tijdens uw bezoek aan onze website verschillende gegevens achterlaat.

Hieronder leggen we graag uit wanneer en waarom we bepaalde gegevens van u bewaren. Zo weet u precies waarom het bewaren van uw gegevens soms handig is, voor ons en voor uzelf.


Uw persoonsgegevens 

Maakt u gebruik van de diensten van Bookon, bezoekt u onze website of vult u het contactformulier op onze website in, dan kunnen wij de volgende contactgegevens van u verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres (alleen bij uw bezoek aan onze website)

Waarom hebben wij uw persoonsgegevens nodig?

Bookon bewaart uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen, omdat u Bookon een verzoek tot contact heeft verstuurd via het contactformulier.Hoe lang bewaart Bookon uw gegevens?

Na één jaar worden uw gegevens automatisch verwijderd.

Uw gegevens aan derden

Bookon behandelt uw gegevens met zorg. Wij verstrekken uw gegevens in geen geval aan derden. Uitzonderingen nageleten wanneer de wet ons dit verplicht.

Waarom houden wij gegevens van uw bezoek aan onze website bij?

Op de website www.bookon.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens gebruiken we om het bezoek- en klikgedrag op onze website te analyseren. Op die manier kunnen we onze website nog gebruiksvriendelijker maken. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Bookon gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe www.bookon.nl wordt gebruikt. De informatie die dit oplevert, wordt samen met uw IP-adres, overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft hier ook het privacybeleid van Google Analytics aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website te kunnen verstrekken en om haar adverteerders te kunnen informeren over de effectiviteit van hun campagnes. Google kan deze informatie aan derden verschaffen wanneer Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Bookon heeft hier geen invloed op. Bookon geeft Google geen toestemming om Analytics-informatie die www.bookon.nl oplevert, te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen op verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. U kunt hiervoor een verzoek sturen via ons contactformulier. Wij reageren dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek.

Beveiligen

Bookon neemt de bescherming van uw gegevens serieus. We nemen maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Bookon maakt gebruik van een SSL Certificaat om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Klacht

Krijgt u de indruk dat uw gegevens niet goed zijn beveiligd, zijn er aanwijzingen van misbruik of wilt u graag meer weten over de beveiliging van de door Bookon verzamelde persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij kijken graag samen met u naar een mogelijke oplossing.

Bent u niet tevreden over de wijze waarop Bookon met uw persoonsgegevens omgaat? Dan heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

www.bookon.nl is een website van Öko-Care B.V.