Asbestinventarisatie Moergestel

Je moet een as­be­st­in­ven­ta­ri­sa­tie laten uit­voe­ren door een ge­cer­ti­fi­ceerd as­best­inventarisatiebe­drijf. De as­be­st­in­ven­ta­ri­sa­tie moe­t vol­le­dig be­schrij­ven waar het  as­best­hou­den­de ma­te­ri­aal in het ge­bouw aan­we­zig is. Onze asbest specialisten inventariseren uw pand en brengen de asbesthoudende materialen voor u in kaart. We voeren vaak een inventarisatie van asbest uit bij de sloop, renovatie of verkoop van een pand.

Asbestinventarisatie Moergestel

Het doel van de inventarisatie is het volledig in kaart brengen, identificeren en kwantificeren van alle asbest, asbesthoudende producten, asbestbesmet materiaal of asbestbesmette constructieonderdelen die aanwezig zijn in een bouwwerk, object of op een plaats waar een incident heeft plaatsgevonden en asbest is vrijgekomen. Öko-Care is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor asbest. Sinds 1992 is Öko-Care gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende asbestonderzoeken. Wij staan bekend om onze professionele, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken. Met name in en rond Noord-Brabant, Limburg en Zeeland (Zuid Nederland).

Bij Öko-Care kunt u voordelig een asbestinventarisatie aanvragen. Onze deskundige helpen u graag verder. Als deskundig en dynamisch asbestinventarisatiebureau adviseren wij onze klanten voordelig en snel.

Meer over Moergestel

Moergestel is een dorp in de Nederlandse gemeente Oisterwijk, provincie Noord-Brabant, met in 2013 bijna 5.900 inwoners. De voormalige gemeente Moergestel werd op 1 januari 1997 bij herindeling samengevoegd met de gemeente Oisterwijk. Het dorp ligt ten zuiden van het dorp Oisterwijk en ten noorden van de A58.

Kosten asbestinventarisatie Moergestel

Het is moeilijk om vooraf uitspraken te doen over de exacte kosten van een asbestinventarisatie. Dit komt omdat de kosten van een asbestinventarisatie van een hoop factoren afhankelijk zijn. De kostprijs die in rekening wordt gebracht voor het laten uitvoeren van asbestinventarisatie is altijd afhankelijk van de situatie en het doel waarvoor deze moet worden uitgevoerd. Wilt u meer inforatie ontvangen over de kosten die een asbestinventarisatie met zich meebrengt? Neem dan contact met ons op!

Asbestinventarisatie Moergestel

Asbestdaken Moergestel

Vanaf 2024 geldt er een verbod op asbestdaken. Dit verbod geld zowel voor de asbestdaken in Moergestel als voor de rest van Nederland. De eigenaren van huizen en gebouwen met asbesthoudende dakbedekking zullen deze voor 2024 moeten verwijderen. Een particulier mag maximaal 35m² aan asbest in goede toestand zelf verwijderen, in andere gevallen moet een gecertificeerd bedrijf dit doen. Zo’n 40% van de verdachte daken is kleiner dan 35m2. Öko-Care spant zich in voor een asbestveilige samenleving. Daarom bieden we oplossingen op maat in alle fasen van het proces. Van asbestonderzoek, asbestinventarisatie en asbestadvies.

Is asbest gevaarlijk?

Indien je eenmalig of zeer beperkt met asbestvezels in aanraking bent gekomen, bestaat er nauwelijks een gezondheidsrisico. Heeft iemand echter langdurig aan asbestvezels blootgestaan, dan is dit zeker gevaarlijk. Dit ongeacht het soort asbest. Belangrijk is om te onthouden dat het gaat om de vezels van asbest. Asbestvezels kunnen kanker veroorzaken in de longen. Hoe langer u met het asbest en de asbesthoudende materialen in aanraking bent geweest, hoe groter de risico’s op het krijgen van asbestkanker. Schade aan de longen merkt u niet direct, het duurt vaak tientallen jaren voordat u de gevolgen van het bewerken of verwijderen van asbest merkt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een asbestinventarisatie Moergestel of wilt u meer informatie ontvangen over uw asbestprobleem? Neem dan gerust contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bericht  Naast een asbestinventarisatie in Moergestel voeren wij ook nog asbestinventarisaties uit in de volgende steden en dorpen:

  Bij ons profiteert u van:

  • Ruime ervaring, +8.500 asbestinventarisatie projecten

  • Meest zorgvuldigste & voordeligste methode
  • Betrouwbaar & onafhankelijk advies
  • Vrijblijvende asbestinventarisatie offerte