Asbestinventarisatie Heeze

Waarom een asbestinventarisatie Heeze? Tot 1994 was het toegestaan om asbest te gebruiken in gebouwen en daken. Nu moeten alle asbestdaken in Nederland vóór 2024 verwijderd worden. Maar voordat asbest verwijderd mag worden moet er een asbestinventarisatie plaatsvinden. Een asbestinventarisatie beoordeeld hoe veel werk er gedaan moet worden en wat het plan van aanpak is. Deze aanpak vloeit voort uit het feit dat asbest gevaarlijk is voor de gezondheid. Meer weten over een asbestinventarisatie Heeze? Lees dan snel verder!

Asbestinventarisatie Heeze door Öko-Care

Bij iedere verwijdering van asbest, is een asbestinventarisatie rapport noodzakelijk. Zelfs in de gevallen waarbij sommige gemeentes geen sloopvergunning vereisen. In de wijziging van het arbeidsomstandigheden besluit, is namelijk bepaald dat verwijdering van asbesthoudende materialen pas plaats mag vinden op het moment dat er een asbestinventarisatie rapport aanwezig is.

Bij Öko-Care kunt u voordelig een asbestinventarisatie aanvragen. Onze deskundige helpen u graag verder. Als flexibel en dynamisch asbestinventarisatiebureau adviseren wij onze klanten deskundig en snel. Asbestinventarisatie is nodig om te kunnen inventariseren of er überhaupt asbest in de betreffende gebouwen aanwezig is.

Meer over Heeze

Heeze is een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het maakte tot de tijd van de Bataafse Republiek deel uit van de heerlijkheid Heeze, Leende en Zesgehuchten. Sedert het begin van de 19e eeuw was het een zelfstandige gemeente, en sinds 1997 is Heeze een onderdeel van de gemeente Heeze-Leende. Heeze wordt vanwege de vele natuur, waaronder de Herbertusbossen en de Strabrechtse Heide en wel -naast Oisterwijk en het Belgische Grimbergen- de “Parel van Brabant” genoemd. Het dorp had 9.699 inwoners in 2015

Wat kost een asbestinventarisatie in Heeze

Het is moeilijk om vooraf uitspraken te doen over de exacte kosten van een asbestinventarisatie. Dit komt omdat de kosten van een asbestinventarisatie van een hoop factoren afhankelijk zijn. Wilt u meer weten over de exacte kosten van een asbestinventarisatie in Heeze? Neem dan contact met ons op. Ook voor ander asbest gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Öko-Care.

asbestinventarisatie Heeze

Asbestdaken Heeze Fase 1

Voorafgaand aan een asbestinventarisatie wordt er een vooronderzoek uitgevoerd. Dit onderzoek bestaat uit het verzamelen van alle relevante gegevens met betrekking tot het pand, woning of object. Deze gegevens kunnen bestaan uit oude bouwaanvragen, plattegronden of andere geschreven stukken. Aan de hand van deze gegevens noteren wij vooraf alle asbestverdachte materialen.

Asbestinventarisatie Heeze fase 2

Tijdens fase twee sturen wij onze DIA (Deskundig Inventariseerder Asbest) bij u langs. De DIA start met een algemene rondgang door en om het pand, woning of object. Nauwkeurig worden alle vertrekken en materialen geïnventariseerd op asbest. Asbest Verdachte materialen worden bemonstert, ingemeten en vastgelegd.

Asbestinventarisatie Heeze fase 3

De monsters worden naar een geaccordeerd laboratorium gestuurd. Hierna worden alle bevinden van het veldwerk en de analyses verwerkt in een overzichtelijk asbestinventarisatierapport.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een asbestinventarisatie Heeze of wilt u meer informatie ontvangen over uw asbestprobleem? Neem dan gerust contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bericht  Naast een asbestinventarisatie in Heeze voeren wij ook nog asbestinventarisaties uit in de volgende steden en dorpen:

  Bij ons profiteert u van:

  • Betrouwbaar & onafhankelijk advies
  • Ruime ervaring, +8.500 asbestinventarisatie projecten

  • Meest zorgvuldigste & voordeligste methode
  • Vrijblijvende asbestinventarisatie offerte