Asbestinventarisatie Gilze

Tot 1994 was het toegestaan om asbest te gebruiken in gebouwen en daken. Wanneer deze objecten worden gesloopt of gerenoveerd, is een sloopmelding omgevingsloket (OLO) of een omgevingsvergunning nodig. Voor het verkrijgen van deze vergunningen is een asbestinventarisatie nodig. Hiervoor bent u bij Öko-Care aan het juiste adres.

Asbestinventarisatie Gilze door Öko-Care

Bij iedere verwijdering van asbest, is een asbestinventarisatie rapport noodzakelijk. Zelfs in de gevallen waarbij sommige gemeentes geen sloopvergunning vereisen. In de wijziging van het arbeidsomstandigheden besluit, is namelijk bepaald dat verwijdering van asbesthoudende materialen pas plaats mag vinden op het moment dat er een asbestinventarisatie rapport aanwezig is.

Bij Öko-Care kunt u voordelig een asbestinventarisatie aanvragen. Onze deskundige helpen u graag verder. Als jong en dynamisch asbestinventarisatiebureau adviseren wij onze klanten deskundig en snel. Asbestinventarisatie is nodig om te kunnen inventariseren of er überhaupt asbest in de betreffende gebouwen aanwezig is.

Meer over Gilze

Gilze is een dorp in de gemeente Gilze en Rijen ten zuidwesten van Tilburg, in de provincie Noord-Brabant. Op 4 augustus 2017 had het dorp 7.880 inwoners. Gilze is een van de oudste plaatsen in het land van Breda. Ten westen, zuiden en oosten van Gilze liggen uitgestrekte landbouwgebieden, vooral aan de zuidzijde begrensd door boscomplexen; Prinsenbos, Annabos en de Ulvenhoutse Bossen.

Wat kost een asbestinventarisatie in Gilze

Het is moeilijk om vooraf uitspraken te doen over de exacte kosten van een asbestinventarisatie. Dit komt omdat de kosten van een asbestinventarisatie van een hoop factoren afhankelijk zijn. Wilt u meer weten over de exacte kosten van een asbestinventarisatie in Helmond? Neem dan contact met ons op. Ook voor ander asbest gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Öko-Care.

Het is moeilijk om vooraf uitspraken te doen over de exacte kosten van een asbestinventarisatie. Dit komt omdat de kosten van een asbestinventarisatie van een hoop factoren afhankelijk zijn. Wilt u meer weten over de exacte kosten van een asbestinventarisatie in Gilze? Neem dan contact met ons op. Ook voor ander asbest gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Öko-Care.

Asbestinventarisatie Gilze

Asbestinventarisatie Gilze fase 1

In Fase 1 wordt er een vooronderzoek uitgevoerd. Dit onderzoek bestaat uit het verzamelen van alle relevante gegevens met betrekking tot het pand, woning of object. Deze gegevens kunnen bestaan uit oude bouwaanvragen, plattegronden of andere geschreven stukken. Aan de hand van deze gegevens noteren wij vooraf alle asbestverdachte materialen.

Asbestinventarisatie Gilze fase 2

Tijdens de tweede fase sturen wij onze DIA’s (Deskundig Inventariseerder Asbest) bij u langs. De DIA start met een algemene rondgang door en om het pand, woning of object. Nauwkeurig worden alle kamers en materialen geïnventariseerd op asbest. Asbest Verdachte materialen worden bemonstert, ingemeten en vastgelegd.

Asbestinventarisatie Gilze fase 3

In fase 3 worden e monsters worden naar een geaccordeerd laboratorium gestuurd. Hierna worden alle bevinden van het veldwerk en de analyses verwerkt in een asbestinventarisatierapport. Deze rapportage kunt u zowel schriftelijk als digitaal van ons ontvangen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een asbestinventarisatie Gilze of wilt u meer informatie ontvangen over uw asbestprobleem? Neem dan gerust contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bericht  Naast een asbestinventarisatie in Gilze voeren wij ook nog asbestinventarisaties uit in de volgende steden en dorpen:

  Bij ons profiteert u van:

  • Ruime ervaring, +8.500 asbestinventarisatie projecten

  • Betrouwbaar & onafhankelijk advies
  • Meest zorgvuldigste & voordeligste methode
  • Vrijblijvende asbestinventarisatie offerte