Asbestinventarisatie Geldrop

Een asbestinventarisatie is verplicht als bij een sloop of renovatie van een pand van voor 1993. Ook is een asbestinventarisatie aan te raden indien u vermoedt dat er asbest aanwezig is in uw huis of gebouw. Onze specialisten kijken of er daadwerkelijk asbest aanwezig is en om welk soort asbest het gaat. Een asbestinventarisatie Goirle dient uitgevoerd te worden door een gecertificeerd asbestspecialist; Hiervoor bent u bij Öko-Care aan het goede adres.

Asbestinventarisatie Geldrop door Öko-Care

Bij iedere verwijdering van asbest, is een asbestinventarisatie rapport noodzakelijk. Zelfs in de gevallen waarbij sommige gemeentes geen sloopvergunning vereisen. In de wijziging van het arbeidsomstandigheden besluit, is namelijk bepaald dat verwijdering van asbesthoudende materialen pas plaats mag vinden op het moment dat er een asbestinventarisatie rapport aanwezig is.

Bij Öko-Care kunt u voordelig een asbestinventarisatie aanvragen. Onze deskundige helpen u graag verder. Als jong en dynamisch asbestinventarisatiebureau adviseren wij onze klanten deskundig en snel. Asbestinventarisatie is nodig om te kunnen inventariseren of er überhaupt asbest in de betreffende gebouwen aanwezig is.

Meer over Geldrop

Geldrop is een plaats in de gemeente Geldrop-Mierlo, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Geldrop is gelegen aan het Eindhovens Kanaal en wordt doorsneden door de Kleine Dommel en de spoorlijn Eindhoven – Weert. Per 2015 telt de plaats 28.664 inwoners.Geldrop ligt in het zuidoosten van Nederland, ongeveer zes kilometer ten zuidoosten van Eindhoven. Historisch gezien is Geldrop ontstaan uit 3 kernen: Het eigenlijke Geldrop, Braakhuizen, dat ten oosten van de Kleine Dommel ligt en Hoog Geldrop ten westen van de spoorlijn, de belangrijkste nederzetting van de vroegere gemeente Zesgehuchten. De gemeente Geldrop verenigde zich in 1921 met Zesgehuchten, waarvan het echter in 1972 weer een deel verloor aan de gemeente Eindhoven, met daarop de wijk Tivoli en de gehuchten Riel en Gijzenrooi. Op 1 januari 2004 fuseerde ze met Mierlo tot Geldrop-Mierlo.

Wat kost een asbestinventarisatie in Geldrop

Het is moeilijk om vooraf uitspraken te doen over de exacte kosten van een asbestinventarisatie. Dit komt omdat de kosten van een asbestinventarisatie van een hoop factoren afhankelijk zijn. Wilt u meer weten over de exacte kosten van een asbestinventarisatie in Geldrop? Neem dan contact met ons op. Ook voor ander asbest gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Öko-Care.

Asbestinventarisatie Geldrop

Asbestdaken Geldrop

Vanaf 2024 zijn alle asbestdaken in Geldrop (en de rest van Nederland) verboden. Dit betekent dat alle asbestdaken voor 2024 moeten worden geïnventariseerd en verwijderd.. Het verbod op asbestdaken heeft te maken met de gezondheidsrisico’s die met asbest gepaard zijn. Verweerde asbestdaken zorgen uiteindelijk voor meer asbestvezels die in het milieu terecht komen. Ook al zijn asbestvezels met het blote oog niet zichtbaar dit betekent niet dat ze niet schadelijk zijn voor mens en milieu. Asbestdaken zijn daarom een gevaar voor de gezondheid van mensen en juist hierom is het verbod op asbestdaken in 2024 van toepassing.

Asbest subsidie Geldrop

In 2018 is een budget van € 11,3 miljoen beschikbaar gesteld. U vraagt de subsidie uiterlijk 6 maanden na de uitvoering van de verwijdering van het asbestdak aan. Dien altijd tijdig uw aanvraag in! De subsidie bedraagt € 4,50 per m2 verwijderd asbestdak met een maximum van € 25.000 per adres. pas op: Dakbeschot of andere asbesthoudende toepassingen komen niet in aanmerking voor deze regeling.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een asbestinventarisatie Geldrop of wilt u meer informatie ontvangen over uw asbestprobleem? Neem dan gerust contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bericht  Naast een asbestinventarisatie in Geldrop voeren wij ook nog asbestinventarisaties uit in de volgende steden en dorpen:

  Bij ons profiteert u van:

  • Meest zorgvuldigste & voordeligste methode
  • Ruime ervaring, +8.500 asbestinventarisatie projecten

  • Betrouwbaar & onafhankelijk advies
  • Vrijblijvende asbestinventarisatie offerte