Asbestinventarisatie Elshout

Uit onderzoek blijkt dat er ook in Elshout nog veel asbest aanwezig is. Onze asbest specialisten in Elshout helpen u graag verder om uw omgeving asbestvrij te maken. Een veilig en vertrouwd onderkomen is namelijk niet meer dan normaal in deze tijd. Tijdens een asbestinventarisatie Elshout worden alle asbesthoudende materialen in uw woning, pand, kantoor of object in kaart gebracht. Door onze ervaring en expertise voert Öko-Care snel en voordelig asbestinventarisaties uit.

Asbestinventarisatie Elshout door Öko-Care

Asbestinventarisatiebureau Öko-Care helpt u uw verbouwplannen op een veilige manier te verwezenlijken. Wij zijn dé experts op het gebied van asbestinventarisatie Elshout ! Een asbestinventarisatie is een onderzoek in een gebouw, woning of bedrijfspand waarbij gezocht wordt naar materialen die asbest bevatten.

Het doel van een asbestinventarisatie is het volledig in kaart brengen, identificeren en kwantificeren van alle asbesthoudende producten en asbestbesmet materiaal dat aanwezig is in een object of bouwwerk. Er zijn verschillende aanwijzingen waaraan je asbest kunt herkennen. Je weet het echter nooit met honderd procent zeker: Uitsluitsel kan alleen gegeven worden na een microscopische analyse in het lab. Asbest heeft een vezelachtige structuur en de meest gebruikte vorm heeft een witte tot lichtgrijze kleur.

Onze DIA’s (Deskundig Inventariseerders Asbest) zijn echte specialisten op het gebied van asbestinventarisatie in Elshout. Zij zullen aan de hand van bouwtekeningen uit het verleden en mogelijk zelfs interviews met (oud) bewoners in kaart brengen waar zich asbestverdacht materiaal bevind. Aan de hand van deze gegevens wordt het asbestverdachte materiaal bemonsterd. Deze monsters worden naar een onafhankelijk, geaccrediteerd laboratorium gestuurd. Hierna worden alle verzamelde resultaten in een overzichtelijke rapportage verwerkt.

Meer over Elshout

Elshout is een plaats in de gemeente Heusden in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, bestaande uit lintbebouwing, met 1687 inwoners (anno 2017).

Wat kost een asbestinventarisatie in Elshout

Het is moeilijk om vooraf uitspraken te doen over de exacte kosten van een asbestinventarisatie. Wilt u weten wat de kosten van een asbestinventarisatie zijn, of wat een vakkundig asbestinventarisatierapport kost? Öko-Care geeft u graag meer informatie over de kosten voor een asbestinventarisatie. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons op 0485 371 747.

Asbestinventarisatie Elshout

Wat is asbest

Asbest is een verzamelnaam voor zes in de natuur gevormde mineralen met een vezelstructuur. Asbest heeft lang bekend gestaan om een aantal goede eigenschappen: het is sterk, slijtvast, bestand tegen basen en hoge temperaturen. Bovendien was het goedkoop. In Nederland zijn veel toegepaste soorten: wit asbest (chrysotiel), blauw asbest (crocidoliet) en bruin asbest (amosiet).

Asbestdaken Elshout

Asbest is vaak terug te zien op daken omdat asbest bestand is tegen zuren, logen, hoge temperaturen en ook slijtvast, goedkoop en brandwerend is. Er zijn circa 3500 producten die asbest bevatten. Globaal zijn deze te verdelen in twee groepen:

De ene groep bestaat uit producten waarin het asbest in losgebonden vorm voorkomt. Voorbeelden hiervan zijn; asbestkoord (bijvoorbeeld in gevelkachels), asbestkarton, zachte isolatieplaten (bijvoorbeeld in CV ruimtes) en spuitasbest.

De andere groep wordt gevormd door producten waarin het asbest hechtgebonden is aan andere stoffen (doorgaans aan cement of kunsthars). Voorbeelden hiervan zijn;  ventilatiekanalen, asbestcement golfplaten, sandwichpanelen en bloembakken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een asbestinventarisatie Elshout of wilt u meer informatie ontvangen over uw asbestprobleem? Neem dan gerust contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bericht  Naast een asbestinventarisatie in Elshout voeren wij ook nog asbestinventarisaties uit in de volgende steden en dorpen:

  Bij ons profiteert u van:

  • Ruime ervaring, +8.500 asbestinventarisatie projecten

  • Vrijblijvende asbestinventarisatie offerte
  • Meest zorgvuldigste & voordeligste methode
  • Betrouwbaar & onafhankelijk advies