Asbestinventarisatie Eersel

Uit onderzoek blijkt dat er ook in Eersel nog veel asbest aanwezig is. Onze asbest specialisten in Eersel helpen u graag verder om uw omgeving asbestvrij te maken. Bouwwerken die vóór 1994 zijn gerealiseerd bevatten mogelijk asbesthoudende materialen. Vanaf 1994 is het importeren, verwerken en toepassen van asbesthoudende producten in Nederland bij wet verboden. Op een enkele uitzondering na, mag u dus aannemen dat bouwwerken die in of na 1994 zijn gebouwd, asbestvrij zijn.

Asbestinventarisatie Eersel door Öko-Care

Het kan voorkomen dat er in jouw woning of kantoor asbest verwerkt is. In dit geval kun je het beste hulp vragen van een asbestbedrijf dat gespecialiseerd is in het herkennen van asbest. Zo’n bedrijf wordt ook wel een asbestinventarisatiebedrijf genoemd. Asbest is voor mensen die er geen ervaring mee hebben heel moeilijk te herkennen. Asbestinventarisatiebureau Öko-Care helpt u uw verbouwplannen op een veilige manier te verwezenlijken. Wij zijn dé experts op het gebied van asbestinventarisatie Eersel ! Een asbestinventarisatie is een onderzoek in een gebouw, woning of bedrijfspand waarbij gezocht wordt naar materialen die asbest bevatten.

Meer over Eersel

Eersel is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Eersel, provincie Noord-Brabant en is gelegen in regio de Kempen. Eersel is een van de Acht Zaligheden en is met name bekend vanwege de sfeervolle Markt. Samen met een gedeelte van het Hint is deze op 19 oktober 1967 uitgeroepen tot beschermd dorpsgezicht, om te waarborgen dat het authentieke karakter behouden blijft.

Wat kost een asbestinventarisatie in Eersel

Het is moeilijk om vooraf uitspraken te doen over de exacte kosten van een asbestinventarisatie. Dit komt omdat de kosten van een asbestinventarisatie van een hoop factoren afhankelijk zijn. Wilt u meer weten over de exacte kosten van een asbestinventarisatie in Eersel? Neem dan contact met ons op. Ook voor ander asbest gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Öko-Care.

Asbestinventarisatie Eersel

Asbestdaken Eersel

Onze DIA’s (Deskundig Inventariseerders Asbest) zijn echte specialisten op het gebied van asbestinventarisatie in Eersel. Zij zullen aan de hand van bouwtekeningen uit het verleden en mogelijk zelfs interviews met bewoners in kaart brengen waar zich asbestverdacht materiaal bevind. Aan de hand van deze gegevens wordt het asbestverdachte materiaal bemonsterd. Deze monsters worden naar een laboratorium gestuurd. Hierna worden alle resultaten in een overzichtelijke asbestinventarisatierapport verwerkt.

Wat is asbest

Asbest is een natuurlijk mineraal dat is opgebouwd uit microscopisch kleine vezels. Het wordt gewonnen in mijnen en groeves verspreid over de Wereld. De belangrijkste asbestwinning vindt plaats in Canada, Rusland en Zuid-Afrika.

Asbest is jarenlang gebruikt als versterkingsmiddel in de bouw, en toegepast vanwege de goede brand- en vochtwerende eigenschappen. Zo is het gebruikt in o.a. golfplaten, dakgoten, vloerzeilen en plafondplaten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een asbestinventarisatie Eersel of wilt u meer informatie ontvangen over uw asbestprobleem? Neem dan gerust contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bericht  Naast een asbestinventarisatie in Eersel voeren wij ook nog asbestinventarisaties uit in de volgende steden en dorpen:

  Bij ons profiteert u van:

  • Betrouwbaar & onafhankelijk advies
  • Ruime ervaring, +8.500 asbestinventarisatie projecten

  • Meest zorgvuldigste & voordeligste methode
  • Vrijblijvende asbestinventarisatie offerte