Asbestinventarisatie Drunen

Uit onderzoek blijkt dat er ook in Drunen nog veel asbest aanwezig is. Onze asbest specialisten in Drunen helpen u graag verder om uw omgeving asbestvrij te maken. Op veel woningen, gebouwen en panden is asbest toegepast als dakbedekking. Als de vezels van asbest vrijkomen kan dit ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid. Het is daarom verplicht om asbestdaken vóór 2024 te saneren.

Asbestinventarisatie Drunen door Öko-Care

Asbestinventarisatiebureau Öko-Care helpt u uw verbouwplannen op een veilige manier te verwezenlijken. Wij zijn dé experts op het gebied van asbestinventarisatie Drunen ! Een asbestinventarisatie is een onderzoek in een gebouw, woning of bedrijfspand waarbij gezocht wordt naar materialen die asbest bevatten.

Het doel van een asbestinventarisatie is het volledig in kaart brengen, identificeren en kwantificeren van alle asbesthoudende producten en asbestbesmet materiaal dat aanwezig is in een object of bouwwerk. Er zijn verschillende aanwijzingen waaraan je asbest kunt herkennen. Je weet het echter nooit met honderd procent zeker: Uitsluitsel kan alleen gegeven worden na een microscopische analyse in het lab.

Op het gebied van asbest kan Öko-Care iedereen begeleiden en adviseren: Onze dienstverlening kan zijn:

Asbestinventarisatie in Drunen inclusief asbestinventarisatierapport
Asbestonderzoek & asbest analyse
Begeleiden asbest sanering
Asbestadvies omtrent subsidieregeling

Meer over Drunen

Drunen is een plaats in de gemeente Heusden in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het maakt deel uit van een regio die de Langstraat wordt genoemd en van oudsher bekendstaat om zijn leer- en schoenenindustrie. Op 1 januari 1997 zijn de gemeenten Drunen, Vlijmen en Heusden opgegaan in de fusiegemeente Heusden.

Wat kost een asbestinventarisatie in Drunen

Het is moeilijk om vooraf uitspraken te doen over de exacte kosten van een asbestinventarisatie. Dit komt omdat de kosten van een asbestinventarisatie van een hoop factoren afhankelijk zijn. Wilt u meer weten over de exacte kosten van een asbestinventarisatie in Drunen? Neem dan contact met ons op. Ook voor ander asbest gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Öko-Care.

Asbestinventarisatie

Asbestdaken Drunen

Vanaf 2024 zijn alle asbestdaken in Drunen (en de rest van Nederland) verboden. Dit betekent dat alle asbestdaken voor 2024 moeten worden geïnventariseerd en verwijderd. Het maakt hierbij niet uit of het pand of object van een particulier of bedrijf is. Ook de toestand van het dak is niet relevant voor het asbestverbod. Het verbod op asbestdaken heeft te maken met de gezondheidsrisico’s die met asbest gepaard zijn. Verweerde asbestdaken zorgen uiteindelijk voor meer asbestvezels die in het milieu terecht komen. Ook al zijn asbestvezels met het blote oog niet zichtbaar dit betekent niet dat ze niet schadelijk zijn. Asbestdaken zijn daarom een gevaar voor de gezondheid van mensen en juist hierom is het verbod op asbestdaken in 2024 van toepassing.

Wat is asbest

Asbest is een verzamelnaam voor een aantal in de natuur voorkomende mineralen welke zijn opgebouwd uit fijne vezels.

Aangezien asbest bestand is tegen zuren, logen, hoge temperaturen en tevens ook slijtvast, brandwerend en goedkoop is, is het in veel gevallen toegepast. Er zijn circa 3500 producten bekend die asbest bevatten

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een asbestinventarisatie Drunen of wilt u meer informatie ontvangen over uw asbestprobleem? Neem dan gerust contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bericht  Naast een asbestinventarisatie in Drunen voeren wij ook nog asbestinventarisaties uit in de volgende steden en dorpen:

  Bij ons profiteert u van:

  • Ruime ervaring, +8.500 asbestinventarisatie projecten
  • Vrijblijvende asbestinventarisatie offerte
  • Meest zorgvuldigste & voordeligste methode
  • Betrouwbaar & onafhankelijk advies