Asbestinventarisatie Cuijk

Helaas is er nog steeds veel asbest aanwezig in Cuijk. Onze asbest specialisten in Cuijk helpen u graag om uw omgeving asbestvrij te maken. Een veilig en vertrouwd onderkomen is namelijk niet meer dan normaal.  Tijdens een asbestinventarisatie Cuijk worden alle asbesthoudende materialen in uw woning, pand, kantoor of object in kaart gebracht. Öko-Care voert snel en voordelig asbestinventarisaties uit.

Asbestinventarisatie Cuijk door Öko-Care

Asbestinventarisatiebureau Öko-Care helpt u uw verbouwplannen op een veilige manier te verwezenlijken. Wij zijn dé specialisten op het gebied van asbestinventarisatie in Bergeijk ! Een asbestinventarisatie is een onderzoek in een pand, gebouw, woning of object waarbij gezocht wordt naar asbesthoudende materialen en asbesttoepassingen.

Het doel van een asbestinventarisatie is het volledig in kaart brengen, identificeren en kwantificeren van alle  asbesthoudende producten en asbestbesmet materiaal dat aanwezig is in een object of bouwwerk.Er zijn verschillende aanwijzingen waaraan je asbest kunt herkennen.. Je weet het echter nooit met honderd procent zeker: uitsluitsel kan alleen gegeven worden na een microscopische analyse in het lab. Asbest heeft een vezelachtige structuur en de meest gebruikte vorm heeft een witte tot lichtgrijze kleur.

Wij beschikken over ervaren DIA’s (deskundig inventariseerder asbest) die echte experts zijn in het opsporen en herkennen van asbest. Nadat wij het asbestverdacht materiaal hebben bemonsterd, worden deze monsters naar een geaccrediteerd laboratorium gestuurd. Met de gegevens van de asbestinventarisatie en de resultaten van het laboratorium wordt er een nauwkeurig asbestinventarisatierapport opgesteld. Hierin wordt omschreven wat de asbesthoudende materialen zijn en hoeveel ervan aanwezig is. Ook gegeven wij een advies hoe dit het beste, door een asbestverwijdering bureau, verwijderd kan worden.

Meer over Cuijk

Cuijk is een gemeente in het noordoosten van de provincie Noord-Brabant. De hoofdplaats van deze gemeente, het dorp Cuijk, ligt aan de westoever van de Maas en 15 kilometer ten zuiden van Nijmegen.

Asbestinventarisatie Cuijk

Asbestinventarisatie Cuijk

Voorafgaand aan het verwijderen van asbest dient er een asbestinventarisatie uitgevoerd te worden. In dit onderzoek kijken specialisten naar de aanwezigheid van asbest in een gebouw of huis. Öko-Care is gecertificeerd voor het uitvoeren van dergelijke onderzoeken. Op basis van de de resultaten van een asbestinventarisatie stellen wij een asbestinventarisatierapport samen.

 

Tijdens een asbestinventarisatie in Cuijk brengt Öko-Care alle asbesthoudende materialen in kaart. Asbestvezels zijn vaak met het blote oog niet te herkennen. Öko-Care kan op basis van haar kennis en ervaring bepaalde materialen als asbestverdacht bestempelen. Op basis hiervan wordt een inspectieplan opgesteld en vindt een grondige inspectie plaats. Van de asbestverdachte materialen die wij in kaart hebben gebracht worden monsters genomen die in een geaccrediteerd asbestlaboratorium worden getest.

Wat kost een asbestinventarisatie in Cuijk ?

Het is moeilijk om vooraf uitspraken te doen over de exacte kosten van een asbestinventarisatie. Dit komt omdat de kosten van een asbestinventarisatie van een hoop factoren afhankelijk zijn. Wilt u meer weten over de exacte kosten van een asbestinventarisatie in Cuijk? Neem dan contact met ons op. Ook voor extra informatie over de gang van zaken van een asbestinventarisatie of een asbestonderzoek kunt u contact met ons opnemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een asbestinventarisatie Cuijk of wilt u meer informatie ontvangen over uw asbestprobleem? Neem dan gerust contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bericht  Naast een asbestinventarisatie in Cuijk voeren wij ook nog asbestinventarisaties uit in de volgende steden:

  Bij ons profiteert u van:

  • Vrijblijvende asbestinventarisatie offerte
  • Betrouwbaar & onafhankelijk advies
  •  Ruime ervaring, +8.500 asbestinventarisatie projecten

  • Meest zorgvuldigste & voordeligste methode