Asbestinventarisatie Chaam

Helaas is er nog steeds veel asbest aanwezig in Chaam. Onze asbest specialisten in Chaam helpen u graag verder om uw omgeving asbestvrij te maken. Een veilig en vertrouwd onderkomen is namelijk niet meer dan normaal. Tijdens een asbestinventarisatie Chaam worden alle asbesthoudende materialen in uw woning, pand, kantoor of object in kaart gebracht. Öko-Care voert snel en voordelig asbestinventarisaties uit. Door onze ervaring en expertise zijn wij de aangewezen specialisten op het gebied van asbest.

Asbestinventarisatie Chaam door Öko-Care

Asbestinventarisatiebureau Öko-Care helpt u uw verbouwplannen op een veilige manier te verwezenlijken. Wij zijn dé specialisten op het gebied van asbestinventarisatie in Chaam ! Een asbestinventarisatie is een onderzoek gebouw of woning waarbij gezocht wordt naar asbesthoudende materialen- en asbesttoepassingen.

Het doel van een asbestinventarisatie is het volledig in kaart brengen, identificeren en kwantificeren van alle asbesthoudende producten en asbestbesmet materiaal dat aanwezig is in een object of bouwwerk. Er zijn verschillende aanwijzingen waaraan je asbest kunt herkennen. Je weet het echter nooit met honderd procent zeker: uitsluitsel kan alleen gegeven worden na een microscopische analyse in het lab. Asbest heeft een vezelachtige structuur en de meest gebruikte vorm heeft een witte tot lichtgrijze kleur.

Onze Dia’s zijn echte specialisten op het gebied van asbestinventarisatie in Chaam. Zij zullen aan de hand van bouwtekeningen uit het verleden en mogelijk zelfs interviews met (oud) bewoners in kaart brengen waar zich asbestverdacht materiaal bevind. Aan de hand van deze gegevens wordt het asbestverdacht materiaal bemonsterd. Deze monsters worden naar een onafhankelijk laboratorium gestuurd. Hierna zullen alle resultaten in een overzichtelijke rapportage worden verwerkt.

Meer over Chaam

Chaam is een dorp in de gemeente Alphen-Chaam, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het ligt tussen Ulvenhout en Baarle-Nassau en Baarle-Hertog. Grootste plaats in de buurt is Breda. Het aantal inwoners op 4 augustus 2017 bedraagt 4.150.

Asbestinventarisatie Chaam

Asbestinventarisatie Chaam

Voorafgaand aan asbestverwijdering dient er een asbestinventarisatie uitgevoerd te worden. In dit onderzoek kijken specialisten naar de aanwezigheid van asbest in een gebouw, kantoorpand of huis. Öko-Care is gecertificeerd voor het uitvoeren van dergelijke onderzoeken. Op basis van de de resultaten van een asbestinventarisatie stellen wij een asbestinventarisatierapport samen.

Tijdens een asbestinventarisatie in Chaam brengt Öko-Care alle asbesthoudende materialen in kaart. Asbestvezels zijn vaak met het blote oog niet te herkennen. Öko-Care kan op basis van haar kennis en ervaring bepaalde materialen als asbestverdacht bestempelen. Op basis hiervan wordt een inspectieplan opgesteld en vindt een grondige inspectie plaats. Van de asbestverdachte materialen die wij in kaart hebben gebracht worden monsters genomen die in een onafhankelijk asbestlaboratorium worden getest.

Wat kost een asbestinventarisatie in Chaam

Het is moeilijk om vooraf uitspraken te doen over de exacte kosten van een asbestinventarisatie. Dit komt omdat de kosten van een asbestinventarisatie van een hoop factoren afhankelijk zijn. Wilt u meer weten over de exacte kosten van een asbestinventarisatie in Chaam? Neem dan contact met ons op. Ook voor extra informatie over de gang van zaken van een asbestinventarisatie of een asbestonderzoek kunt u contact met ons opnemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een asbestinventarisatie Chaam of wilt u meer informatie ontvangen over uw asbestprobleem? Neem dan gerust contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bericht  Naast een asbestinventarisatie in Chaam voeren wij ook nog asbestinventarisaties uit in de volgende steden:

  Bij ons profiteert u van:

  • Meest zorgvuldigste & voordeligste methode
  • Vrijblijvende asbestinventarisatie offerte
  •  Ruime ervaring, +8.500 asbestinventarisatie projecten

  • Betrouwbaar & onafhankelijk advies