Asbestinventarisatie Castelré

Helaas is er nog steeds veel asbest aanwezig in Castelré. Onze asbest specialisten in Castelré helpen u graag verder om uw omgeving asbestvrij te maken. Het is namelijk verplicht om een asbestinventarisatie uit te voeren bij de sloop of verbouwing van een pand van vóór 1993. Tijdens een asbestinventarisatie in Castelré worden alle asbesthoudende materialen in uw woning, pand, kantoor of object in kaart gebracht. Door onze ervaring en expertise kunnen wij voordelig en efficiënt een asbestinventarisatie in Castelré uitvoeren.

Asbestinventarisatie Castelré door Öko-Care

Asbestinventarisatiebureau Öko-Care helpt u uw verbouwplannen op een veilige manier te verwezenlijken. Wij zijn dé specialisten op het gebied van asbestinventarisatie Castelré ! Tijdens een asbestinventarisatie wordt een er in een pand of object gezocht naar asbesthoudende materialen- en toepassingen.

Het doel van een asbestinventarisatie is het volledig in kaart brengen, identificeren en kwantificeren van alle asbesthoudende producten en asbestbesmet materiaal dat aanwezig is in een object of bouwwerk. Er zijn verschillende aanwijzingen waaraan je asbest kunt herkennen. Je weet het echter nooit met honderd procent zeker: uitsluitsel kan alleen gegeven worden na een microscopische analyse in het lab.

Onze deskundig inventariseerders asbest zijn echte specialisten op het gebied van asbestinventarisatie. Zij zullen aan de hand van bouwtekeningen uit het verleden en mogelijk zelfs interviews met (oud) bewoners in kaart brengen waar zich asbestverdacht materiaal bevind. Aan de hand van deze gegevens wordt het asbestverdacht materiaal bemonsterd. Deze monsters worden naar een onafhankelijk laboratorium gestuurd. Hierna zullen alle resultaten in een overzichtelijke asbestinventarisatierapport worden verwerkt.

Meer over Castelré

Castelré is een dorp in de gemeente Baarle-Nassau in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Castelré is gelegen in een Nederlandse bijna-exclave, vrijwel geheel omsloten door Belgisch gebied, dat slechts over een breedte van 200 meter aan de rest van Nederland vastzit. Het dorp was ooit onderdeel van Minderhout, dat in de Middeleeuwen echter opgedeeld werd tussen het Land van Hoogstraten en de Baronie van Breda. Als zodanig neemt het dorp een eigenaardige positie in. De dichtstbijzijnde Belgische plaats Minderhout ligt op één kilometer afstand, terwijl de dichtstbijzijnde Nederlandse plaats, Baarle-Nassau, op 11 kilometer afstand ligt. Water en aardgas worden door Nederland geleverd, terwijl elektriciteit door een Belgisch bedrijf wordt geleverd

Wat is asbest

Asbest is een verzamelnaam voor zes in de natuur gevormde mineralen. Asbest staat bekend om haar vezelstructuur. Asbest heeft naast haar grote negatieve effect op de volksgezondheid ook een aantal hele goede eigenschappen: het is slijtvast, sterk, bestand tegen hoge temperaturen en bovendien erg goedkoop. Vandaar dat asbest ook meer dan 3.000 verschillende toepassingen kent.

Asbestinventarisatie Castelré

Asbestinventarisatie Castelré

Voorafgaand aan asbestverwijdering dient er een asbestinventarisatie uitgevoerd te worden. In dit onderzoek zoeken en inspecteren de specialisten van Öko-Care het gebouw of pand grond op de aanwezigheid van asbest. Alleen bedrijven die zijn gecertificeerd mogen dergelijke onderzoeken uitzoeken. Op basis van de resultaten van een asbestinventarisatie kan Öko-Care een asbestinventarisatierapport samenstellen. Dit rapport heeft de asbestsaneerder weer nodig om het asbest uiteindelijk te verwijderen.

Tijdens een asbestinventarisatie in Castelré brengt Öko-Care alle asbesthoudende materialen in kaart. Asbestvezels zijn vaak met het blote oog niet te herkennen. Öko-Care kan op basis van haar kennis en ervaring bepaalde materialen als asbestverdacht bestempelen. Met deze kennis stelt Öko-Care een inspectieplan op zodat er een grondige inspectie kan plaatsvinden. Van de asbestverdachte materialen die hierna in kaart worden gebracht, zullen monsters genomen worden. Uiteraard worden de monsters hierna in een onafhankelijk laboratorium getest.

Wat kost een asbestinventarisatie in Castelré

Uitspraken doen over de exacte kosten van een asbestinventarisatie in Casteren is moeilijk. Dit komt omdat de kosten van een asbestinventarisatie van een hoop factoren afhankelijk zijn. Indien u meer wenst te weten over de exacte kosten van een asbestinventarisatie in Casteren kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor extra informatie over de gang van zaken van een asbestonderzoek of asbestinventarisatie kunt u contact met Öko-Care opnemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een asbestinventarisatie Castelré of wilt u meer informatie ontvangen over uw asbestprobleem? Neem dan gerust contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bericht  Naast een asbestinventarisatie in Castelré voeren wij ook nog asbestinventarisaties uit in de volgende steden en dorpen:

  Bij ons profiteert u van:

  • Meest zorgvuldigste & voordeligste methode
  • Vrijblijvende asbestinventarisatie offerte
  •  Ruime ervaring, +8.500 asbestinventarisatie projecten

  • Betrouwbaar & onafhankelijk advies