Asbestinventarisatie Breda

Tijdens een asbestinventarisatie in Breda worden alle asbesthoudende materialen in uw woning, pand, kantoor of object in kaart gebracht. Wij komen bij u langs en voeren een voordelig en snel een asbestinventarisatie uit. Alle asbestverdachte materialen worden door onze DIA’s (deskundig inventariseerders asbest) in kaart gebracht en waar nodig bemonsterd. Hierna ontvangt u van ons een duidelijk en overzichtelijk asbestinventarisatierapport. Met dit rapport kan de asbestsaneerder aan de slag zodat het asbest verwijderd kan worden.

Asbestinventarisatie Breda door Öko-Care

Asbestinventarisatiebureau Öko-Care helpt u uw verbouwplannen op een veilige manier te verwezenlijken. Wij zijn dé specialisten op het gebied van asbestinventarisatie in Breda! Een asbestinventarisatie is een onderzoek in een pand of object waarbij gezocht wordt naar asbesttoepassingen.

Het doel van een asbestinventarisatie is het volledig in kaart brengen, identificeren en kwantificeren van alle  asbesthoudende producten en asbestbesmet materiaal dat aanwezig is in een bouwwerk, object of op een plaats waar een incident heeft plaatsgevonden en asbest is vrijgekomen.

Öko-Care beschikt over ervaren DIA’s (deskundig inventariseerder asbest) die echte experts zijn in het opsporen en herkennen van asbest. Nadat wij het asbestverdacht materiaal hebben bemonsterd, worden deze monsters naar een geaccrediteerd laboratorium gestuurd. Met de gegevens van de asbestinventarisatie en de resultaten van het laboratorium wordt er een nauwkeurig asbestinventarisatierapport opgesteld. Hierin wordt omschreven wat de asbesthoudende materialen zijn en hoeveel ervan aanwezig is. Ook gegeven wij een advies hoe dit het beste, door een asbestverwijdering bureau, verwijderd kan worden.

Wat kost een asbestinventarisatie in Breda?

Het is moeilijk om vooraf uitspraken te doen over de exacte kosten van een asbestinventarisatie. De meeste onderzoeken lopen uiteen van € 100  tot € 1.500. Iedere asbestinventarisatie is anders, zie deze prijzen daarom vooral als indicatie, in de praktijk kan het veel hoger of lager uitvallen.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over een asbestinventarisatie, asbestonderzoek of asbest verwijderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Asbestinventarisatie Breda

Asbestinventarisatie Breda

Tijdens een asbestinventarisatie in Breda brengt Öko-Care alle asbesthoudende materialen in kaart. Asbestvezels zijn vaak met het blote oog niet te herkennen. Öko-Care kan op basis van haar kennis en ervaring bepaalde materialen als asbestverdacht bestempelen. Op basis hiervan wordt een inspectieplan opgesteld en vindt een grondige inspectie plaats. Van de asbestverdachte materialen die wij in kaart hebben gebracht worden monsters genomen die in een geaccrediteerd asbestlaboratorium worden getest.

Alle resultaten worden netjes vastgelegd in één overzichtelijke rapportage. De saneerder die het asbest gaat verwijderen heeft ook dit asbestinventarisatierapport nodig om aan de slag te gaan. Indien u als particulier zelf het asbest wilt gaan verwijderen moet u eerst goed begrijpen welke gevaren hieraan verbonden zijn. Daarnaast moet u ook op de hoogte zijn van de geldende wet- en regelgeving. In veel gevallen is het niet eens mogelijk om het asbest zelf te verwijderen. Meer weten over asbest verwijderen? Neem dan contact op met Öko-Care, wij helpen u graag verder.

Meer over Breda

Breda is een Nederlandse stad in het westen van de provincie Noord-Brabant. Breda is vanouds de voornaamste stad van West-Brabant en is de oude hoofdstad van de Baronie van Breda, waaronder onder meer de huidige steden Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout ressorteerden. De gemeente Breda telde begin 2017 ruim 182.000 inwoners en was daarmee in grootte de derde gemeente van Noord-Brabant

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een asbestinventarisatie of wilt u meer informatie ontvangen over uw asbestprobleem? Neem dan gerust contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bericht  Naast asbestinventarisatie Breda voeren wij ook nog asbestinventarisaties uit in de volgende steden:

  Bij ons profiteert u van:

  • Vrijblijvende asbestinventarisatie offerte
  • Betrouwbaar & onafhankelijk advies
  •  Ruime ervaring, +8.500 asbestinventarisatie projecten

  • Meest zorgvuldigste & voordeligste methode