Asbestinventarisatie Best

Tijdens een asbestinventarisatie in Best worden alle asbesthoudende materialen in uw woning, pand, kantoor of object in kaart gebracht. Öko-Care voert snel en voordelig asbestinventarisaties uit. Met een asbestinventarisatie wil de overheid voorkomen dat mensen die in een pand wonen of werken in aanraking komen met gevaarlijke asbestvezels. Dit is de reden dat een asbestinventarisatie uitgevoerd moet worden door een gecertificeerd bedrijf.

Asbestinventarisatie Best door Öko-Care

Asbestinventarisatiebureau Öko-Care helpt u uw verbouwplannen op een veilige manier te verwezenlijken. Wij zijn dé specialisten op het gebied van asbestinventarisatie in Best ! Een asbestinventarisatie is een onderzoek in een pand, gebouw, woning of object waarbij gezocht wordt naar asbesttoepassingen en asbesthoudend materiaal.

Het doel van een asbestinventarisatie is het volledig in kaart brengen, identificeren en kwantificeren van alle  asbesthoudende producten en asbestbesmet materiaal dat aanwezig is in een bouwwerk, object of op een plaats waar een incident heeft plaatsgevonden en asbest is vrijgekomen.

Wij beschikken over ervaren DIA’s (deskundig inventariseerder asbest) die echte experts zijn in het opsporen en herkennen van asbest. Nadat wij het asbestverdacht materiaal hebben bemonsterd, worden deze monsters naar een geaccrediteerd laboratorium gestuurd. Met de gegevens van de asbestinventarisatie en de resultaten van het laboratorium wordt er een nauwkeurig asbestinventarisatierapport opgesteld. Hierin wordt omschreven wat de asbesthoudende materialen zijn en hoeveel ervan aanwezig is. Ook gegeven wij een advies hoe dit het beste, door een asbestverwijdering bureau, verwijderd kan worden.

Meer over Best

Best is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen in de Kempen. Het grondgebied van de gemeente behoorde vroeger tot de gemeente Oirschot, maar is er in 1819 van afgesplitst om een zelfstandige gemeente te vormen. Meer weten over een asbestinventarisatie Best? Neem dan contact met ons op!

Asbestinventarisatie Best

Asbestinventarisatie Best

Tijdens een asbestinventarisatie in Best brengt Öko-Care alle asbesthoudende materialen in kaart. Asbestvezels zijn vaak met het blote oog niet te herkennen. Öko-Care kan op basis van haar kennis en ervaring bepaalde materialen als asbestverdacht bestempelen. Op basis hiervan wordt een inspectieplan opgesteld en vindt een grondige inspectie plaats. Van de asbestverdachte materialen die wij in kaart hebben gebracht worden monsters genomen die in een geaccrediteerd asbestlaboratorium worden getest.

Alle resultaten worden vastgelegd in één overzichtelijke rapportage. De saneerder die het asbest gaat verwijderen heeft ook dit asbestinventarisatierapport nodig om aan de slag te gaan. Indien u als particulier zelf het asbest wilt gaan verwijderen moet u eerst goed begrijpen welke gevaren hieraan verbonden zijn. Daarnaast moet u ook op de hoogte zijn van de geldende wet- en regelgeving en procedures. In veel gevallen is het niet eens mogelijk om het asbest zelf te verwijderen. Meer weten over asbest verwijderen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Wat kost een asbestinventarisatie in Best?

Het is moeilijk om vooraf uitspraken te doen over de exacte kosten van een asbestinventarisatie. De meeste onderzoeken lopen uiteen van € 100  tot € 1.500. Iedere asbestinventarisatie is anders, zie deze prijzen daarom vooral als indicatie, in de praktijk kan het veel hoger of lager uitvallen.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over een asbestinventarisatie, asbestonderzoek of asbest verwijderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een asbestinventarisatie Best of wilt u meer informatie ontvangen over uw asbestprobleem? Neem dan gerust contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bericht  Naast een asbestinventarisatie in Best voeren wij ook nog asbestinventarisaties uit in de volgende steden:

  Bij ons profiteert u van:

  • Vrijblijvende asbestinventarisatie offerte
  • Betrouwbaar & onafhankelijk advies
  •  Ruime ervaring, +8.500 asbestinventarisatie projecten

  • Meest zorgvuldigste & voordeligste methode