Asbestinventarisatie Bergen op Zoom

Tijdens een asbestinventarisatie Bergen op Zoom worden alle asbesthoudende materialen in uw woning, pand, kantoor of object in kaart gebracht. Wij komen bij u langs en voeren een voordelig en snel een asbestinventarisatie uit. Alle asbestverdachte materialen worden door onze DIA’s (deskundig inventariseerders asbest) in kaart gebracht en waar nodig bemonsterd. Hierna ontvangt u van ons een duidelijk en overzichtelijk asbestinventarisatierapport. Met dit rapport kan de asbestsaneerder aan de slag zodat het asbest verwijderd kan worden.

Asbestinventarisatie Bergen op Zoom door Öko-Care

Asbestinventarisatiebureau Öko-Care helpt u uw verbouwplannen op een veilige manier te verwezenlijken. Wij zijn dé specialisten op het gebied van asbestinventarisatie in Bergen op Zoom! Een asbestinventarisatie is een onderzoek in een pand of object waarbij gezocht wordt naar asbesttoepassingen.

Het doel van een asbestinventarisatie is het volledig in kaart brengen, identificeren en kwantificeren van alle  asbesthoudende producten en asbestbesmet materiaal dat aanwezig is in een bouwwerk, object of op een plaats waar een incident heeft plaatsgevonden en asbest is vrijgekomen.

Öko-Care beschikt over ervaren DIA’s (deskundig inventariseerder asbest) die echte experts zijn in het opsporen en herkennen van asbest. Nadat wij het asbestverdacht materiaal hebben bemonsterd, worden deze monsters naar een geaccrediteerd laboratorium gestuurd. Met de gegevens van de asbestinventarisatie en de resultaten van het laboratorium wordt er een nauwkeurig asbestinventarisatierapport opgesteld. Hierin wordt omschreven wat de asbesthoudende materialen zijn en hoeveel ervan aanwezig is. Ook gegeven wij een advies hoe dit het beste, door een asbestverwijdering bureau, verwijderd kan worden.

Kosten asbestinventarisatie Bergen op Zoom?

Het is moeilijk om vooraf uitspraken te doen over de exacte kosten van een asbestinventarisatie. De meeste onderzoeken lopen uiteen van € 100  tot € 1.500. Iedere asbestinventarisatie is anders, zie deze prijzen daarom vooral als indicatie, in de praktijk kan het veel hoger of lager uitvallen.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over een asbestinventarisatie, asbestonderzoek of asbest verwijderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Asbestinventarisatie Bergen op Zoom

Asbestinventarisatie Bergen op Zoom

In onze samenleving is in een aantal wetten vastgelegd hoe wij omgaan met asbest. De overheid en de samenleving wil zoveel mogelijk asbest uit onze leefomgeving verwijderen. Aan het verwijderen van asbest zijn strenge regels verbonden. Zo mogen alleen gecertificeerde personenen en bedrijven asbest inventarisaties uitvoeren. In Bergen op Zoom gelden deze regels ook. Het gebruik van asbest is verboden vanaf 1993. Alle woningen, gebouwen en kantoren die dus vóór deze tijd zijn gebouwd kunnen sporen van asbest bevatten. Het is daarom verplicht om een inspectie uit te voeren wanneer er verbouwd of gesloopt gaat worden.

Meer over Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en de hoofdplaats van de gemeente Bergen op Zoom. Op schrift wordt de naam soms informeel afgekort tot BoZ. In het nabije Vlaanderen is de schrijfwijze Bergen-op-Zoom algemeen, zoals deze bijvoorbeeld wordt gebruikt op bewegwijzering langs de Antwerpse ring. De gemeente Bergen op Zoom telt begin 2017 66164 inwoners.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een asbestinventarisatie in Bergen op Zoom of wilt u meer informatie ontvangen over uw asbestprobleem? Neem dan gerust contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bericht  Naast asbestinventarisatie Bergen op Zoom voeren wij ook nog asbestinventarisaties uit in de volgende steden:

  Bij ons profiteert u van:

  • Vrijblijvende asbestinventarisatie offerte
  • Betrouwbaar & onafhankelijk advies
  •  Ruime ervaring, +8.500 asbestinventarisatie projecten

  • Meest zorgvuldigste & voordeligste methode