Asbestinventarisatie Bergeijk

Tijdens een asbestinventarisatie Bergeijk worden alle asbesthoudende materialen in uw woning, pand, kantoor of object in kaart gebracht. Öko-Care voert snel en voordelig asbestinventarisaties uit. Öko-Care helpt bedrijven, particulieren en overheden bij asbestinventarisatie, onderzoek en advies. Denkt u eraan te gaan verbouwen, slopen of renoveren? Onze gecertificeerde mensen zorgen ervoor dat het werk veilig uitgevoerd kan worden.

Asbestinventarisatie Bergeijk door Öko-Care

Asbestinventarisatiebureau Öko-Care helpt u uw verbouwplannen op een veilige manier te verwezenlijken. Wij zijn dé specialisten op het gebied van asbestinventarisatie in Bergeijk ! Een asbestinventarisatie is een onderzoek in een pand, gebouw, woning of object waarbij gezocht wordt naar asbesthoudende materialen en asbesttoepassingen.

Het doel van een asbestinventarisatie is het volledig in kaart brengen, identificeren en kwantificeren van alle  asbesthoudende producten en asbestbesmet materiaal dat aanwezig is in een object of bouwwerk.

Wij beschikken over ervaren DIA’s (deskundig inventariseerder asbest) die echte experts zijn in het opsporen en herkennen van asbest. Nadat wij het asbestverdacht materiaal hebben bemonsterd, worden deze monsters naar een geaccrediteerd laboratorium gestuurd. Met de gegevens van de asbestinventarisatie en de resultaten van het laboratorium wordt er een nauwkeurig asbestinventarisatierapport opgesteld. Hierin wordt omschreven wat de asbesthoudende materialen zijn en hoeveel ervan aanwezig is. Ook gegeven wij een advies hoe dit het beste, door een asbestverwijdering bureau, verwijderd kan worden.

Meer over Bergeijk

Bergeijk is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Bergeijk, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De plaats is gelegen in regio de Kempen. Op 1 januari 2015 woonden er 8861 mensen.

Asbestinventarisatie Bergeijk

Asbestinventarisatie Bergeijk

Tijdens een asbestinventarisatie in Bergeijk brengt Öko-Care alle asbesthoudende materialen in kaart. Asbestvezels zijn vaak met het blote oog niet te herkennen. Öko-Care kan op basis van haar kennis en ervaring bepaalde materialen als asbestverdacht bestempelen. Op basis hiervan wordt een inspectieplan opgesteld en vindt een grondige inspectie plaats. Van de asbestverdachte materialen die wij in kaart hebben gebracht worden monsters genomen die in een geaccrediteerd asbestlaboratorium worden getest.

Er zijn een drietal asbestinventarisatie onderzoeken te onderscheiden:

Type A onderzoek – Dit is een licht destructief onderzoek en is noodzakelijk voor het verkrijgen van een sloopvergunning.
Type B onderzoek – Dit is een aanvullend onderzoek wanneer er al reeds een vermoeden bestaat op verborgen asbesthoudende toepassingen. Tijdens of voorafgaand aan de sloop kan dit worden onderzocht.
Type C onderzoek – Dit is een asbestanalyse bij een brand of calamiteit.

Wat kost een asbestinventarisatie in Bergeijk ?

Het is moeilijk om vooraf uitspraken te doen over de exacte kosten van een asbestinventarisatie. De meeste onderzoeken lopen uiteen van € 100  tot € 1.500. Iedere asbestinventarisatie is anders, zie deze prijzen daarom vooral als indicatie, in de praktijk kan het veel hoger of lager uitvallen.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over een asbestinventarisatie, asbestonderzoek of asbest verwijderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een asbestinventarisatie Bergeijk of wilt u meer informatie ontvangen over uw asbestprobleem? Neem dan gerust contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bericht



  Naast een asbestinventarisatie in Bergeijk voeren wij ook nog asbestinventarisaties uit in de volgende steden:

  Bij ons profiteert u van:

  • Vrijblijvende asbestinventarisatie offerte
  • Betrouwbaar & onafhankelijk advies
  •  Ruime ervaring, +8.500 asbestinventarisatie projecten

  • Meest zorgvuldigste & voordeligste methode