Asbestinventarisatie Andel

Tijdens een asbestinventarisatie Andel worden alle asbesthoudende materialen in uw woning, pand, kantoor of object in kaart gebracht. Wij komen bij u langs op locatie en voeren een asbestinventarisatie uit. Alle asbestverdachte materialen worden door onze DIA’s in kaart gebracht en waar nodig bemonsterd. Hierna ontvangt u van ons een duidelijk en overzichtelijk asbestinventarisatierapport. Wij kunnen voordelig en efficiënt werken door onze 25+ jaar ervaring in de asbestbranche. Meer weten over asbest of over Öko-Care? Neem dan contact met ons op!

Asbestinventarisatie Andel door Öko-Care

Asbestinventarisatiebureau Öko-Care helpt u uw verbouwplannen op een veilige manier te verwezenlijken. Wij zijn dé specialisten op het gebied van asbestinventarisatie in Alphen!

 

Het kan voorkomen dat er in uw woning of kantoor asbest aanwezig is. In dit geval is het verstandig om de hulp van een gecertificeerd asbestinventarisatiebureau in te schakelen. Deze bureaus zijn gespecialiseerd in het herkennen van asbest. Dit bedrijf zal uw gehele woning of bedrijfspand controleren op asbest. Ook kijken zij of de aanwezige asbest schadelijk is of niet. Hun bezoek eindigt met een advies over hoe u het beste met uw asbestprobleem kunt afrekenen.

Meer informatie over een asbestinventarisatie Andel? Neem dan contact met ons op!

Wanneer is een asbestinventarisatie nodig?

Veel mensen denkens dat een asbestinventarisatie altijd noodzakelijk is voor een oudere woning die geen complete nieuwbouw is. Dat is bijvoorbeeld helemaal niet het geval. Er geldt uitsluitend een verplichting voor het laten uitvoeren van een asbestinventarisatie op het ogenblik dat je een huis van het jaar 1993 of vroeger wenst te laten verbouwen of slopen.

Wat kost een asbestinventarisatie Andel?

Het is moeilijk om vooraf uitspraken te doen over de exacte kosten van een asbestinventarisatie. De meeste onderzoeken lopen uiteen van € 100  tot € 1.500. Iedere asbestinventarisatie is anders, zie deze prijzen daarom vooral als indicatie, in de praktijk kan het veel hoger of lager uitvallen.

Asbestinventarisatie Andel

Asbestinventarisatie Andel

Tijdens een asbestinventarisatie in  Andel brengt Öko-Care alle asbesthoudende materialen in kaart. Asbestvezels zijn vaak met het blote oog niet te herkennen. Öko-Care kan op basis van haar kennis en ervaring bepaalde materialen als asbestverdacht bestempelen. Op basis hiervan wordt een inspectieplan opgesteld en vindt een grondige inspectie plaats. Van de asbest verdachte materialen die wij in kaart hebben gebracht worden monsters genomen die in een geaccrediteerd asbestlaboratorium worden getest.

 

Asbest verwijderen

Indien u als particulier zelf asbest wilt gaan verwijderen moet u eerst goed begrijpen welke gevaren hieraan verbonden zijn. Daarnaast moet u ook op de hoogte zijn van alle geldende wet- en regelgeving. In veel gevallen is het niet eens mogelijk om het asbest zelf te verwijderen. Meer weten over asbest verwijderen? Neem dan contact op met Öko-Care.

Meer over Andel

Andel is een dorp in de Nederlandse gemeente Woudrichem in het Land van Heusden en Altena, dat oorspronkelijk behoorde tot het Gewest Holland. Sinds 1813 ligt het in de provincie Noord-Brabant.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een asbestinventarisatie of wilt u meer informatie ontvangen over uw asbestprobleem? Neem dan gerust contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bericht  Naast asbestinventarisatie Andel voeren wij ook nog asbestinventarisaties uit in de volgende gebieden:

  Bij ons profiteert u van:

  • Vrijblijvende asbestinventarisatie offerte
  • Betrouwbaar & onafhankelijk advies
  •  Ruime ervaring, +8.500 asbestinventarisatie projecten

  • Meest zorgvuldigste & voordeligste methode